Eğitim

2022-2023 BTR Yıllık Çalışma Planı

FP-BTR (Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği) Yıllık Çalışma Planı hazırlarken daha önceki yıllarda kullandığım planı güncelledim. Zaten her yıl yaptığımız çalışmaların çoğu aynı olduğu için ufak güncellemeler yapılabilir.

Fatih Projesi BTR Yıllık Çalışma Planı hazırlarken plana özel gün ve kutlamalarda görevli öğretmenlere yardımcı olunması ve BT sınıfında yapılması gerekenler hakkında maddeler ekledim. Yıllık çalışma planını ay bazında hazırladım. Dönemlere bölmeden tek bir döküman olarak yıllık plan olarak çıktısını aldım. Siz de öyle yapabilirsiniz. Fakat isteyen 1. dönem ve 2. dönem olmak üzere iki ayrı döküman olarak düzenleyebilir ve çıktısını alabilir.

BTR Diğer tüm BTR evrakları için buraya tıklayın

Yıllık çalışma planını, kendinize göre değiştirip kullanabilirsiniz. Eksik gördüğünüz yerlerde yıl içerisinde yapacağınız faaliyetlere göre kendi eklemelerinizi yapabilirsiniz. Dökümanı Word belgesi olarak paylaştığım için kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

2022-2023 BTR Yıllık Çalışma Planı indir

Yeni blog gönderileri hakkında beni bilgilendir

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et