FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018 Ankara’da 2-3 Kasım’da Yapılacak

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan uluslararası “FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018” için geri sayım başladı.

ATO Congresium Ankara’da gerçekleşecek olan etkinlikte öğretmen, akademisyen, öğrenci, eğitim teknoloğu ve teknoloji sağlayıcılarının fikir ve tecrübelerini; bildiriler ve atölye çalışmalarıyla paylaşması için imkân ve ortam oluşturmak amaçlanıyor. Ayrıca bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Zirve ile Türkiye’de eğitim teknolojileri alanında yapılacak olan yeni araştırmalara yön vermek, paydaşların eğitim teknolojileri alanında yaptığı iyi örnekleri birbiriyle paylaşımını sağlamak ve FATİH Projesi’ne bilimsel katkı sunmak planlanıyor.

Bu yıl kapsamı genişletilmiş bir şekilde dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Zirve’de; 40 oturum, 64 atölye çalışması, 5 panel ve 20 çağrılı konuşma yapılması ve 30 adet eğitim ve teknoloji firmasının stant açması planlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yayımlanacak olan bildiri kitabı ile Zirve; eğitim teknolojileri ile ilgili gelişmelerin sadece takip edilmediği aynı zamanda gelecek için kayıt altına alındığı, alanındaki Türkiye’nin en geniş çaplı etkinliği olarak kabul ediliyor.

Bu yıl da 3 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği, ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan Zirve’ye dinleyici katılımı için son kayıt tarihi 1 Kasım 2018 olarak ilan edildi.

Zirve hakkında daha ayrıntılı bilgiye ve dinleyici kaydı sayfasına http://fatihprojesietz.meb.gov.tr/ adresinden ulaşılabilmekte.

Zirve Konu Başlıkları

“Kodlama, Kod Eğitimi”, “Geleceğin Teknolojik Sınıfları”, “Oyun Tabanlı Öğrenme, Oyunlaştırma”, “Eğitimde Mobil Öğrenme”, “e-İçerik Geliştirme”, “Üç Boyutlu Teknolojiler”, “Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı”, “Eğitimde Etkin ET (Etkileşimli Tahta) Kullanımı”, “Eğitimde Engelsiz Bilişim”, “STEM”, “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme”, “Robotik Eğitimi”, “Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi”, “Uzaktan Eğitim”, “Nesnelerin İnterneti”, “Öğrenci Merkezli Eğitimde Teknoloji Destekli Başarılı Uygulamalar”, “Göç ve Acil Durumlarda Eğitim, Eğitim Teknolojileri ve Uygulamaları”, “Dil Öğretiminde Teknoloji Kullanımı”, “Yapay Zekâ”, “Bilişim Etiği”, “Eğitim ve Sosyal Medya”.

Neler Konuşulacak?

neler konuşulacak 2018

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap